Inovare și Transformare Digitală în Organizații

Digitalizarea reprezintă o oportunitate excelentă pentru organizații de a fi foarte eficiente și eficace în piețele prezente și viitoare. În acest scop Societatea Antreprenorială Studențească din UMFST, împreună cu Asociația Absolvenților UPM și Grupul Român de Cercetare în Finanțe Corporatiste cu ocazia zilelor UMFST au organizat conferința ”Inovare și Transformare Digitală în Organizații ”  

Key speaker-ul prof. univ. Dieter Hertweck, leader al Digital Working Group – EU Danube Region a vorbit despre importanța soluțiilor digitale pentru sustenabilitatea organizațională, a prezentat studii de caz despre hub-uri de inovare și oportunitățile de parteneriate pentru crearea unui cadru inovativ în regiune.

Totodată workshop-ul a fost însoțit de o demonstrație a unor soluții digitale adaptate domeniului de sănătate și o sesiune de discuții în care s-a interacționat cu cei prezenți care au făcut parte din categoriile: oameni de afaceri din Târgu Mureș, profesori universitari și autorități publice.

 

 

Conferință – Inovare și Transformare Digitală în Organizații