Data: 27 martie & 10 aprilie

Locația:

Camera de Comerț și Industrie Mureș

Grupul Țintă:

Director executiv, personal de conducere, directori de proiecte din Industriile Creative, Prelucrare avansată și Sănătate.

….ÎNSSCRIERI….

DIGITRANS - DIGITAL TRANSFORMATION BUSINESS CASEhttps://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=f_w_cZL5s06y9Hr6VvP8v33r5eAJOAtMvUSd-ZV-0XxUMUlRUEJHRk8zWEJGNUFIRktMTDNXSTFUMS4u

Program:

Digitalizarea în creștere oferă companiilor o varietate de oportunități de a dezvolta noi produse și servicii. Acest lucru nu necesită doar o reevaluare a unui model de afaceri existent, dar și a înființării de noi modele de afaceri. Acest workshop de o zi prezintă cu ce metode și măsuri concrete se pot iniția și implementa modele de afaceri digitale în IMM-uri.

În cadrul echipelor interdisciplinare, ideile noi pentru modelele de afaceri digitale sunt dezvoltate folosind cazuri fictive din contextul corporatist. O sa înveti:

  • să analizezi situația de pornire a companiei într-un mod vizat,
  • să evaluezi nevoile clienților și utilizatorilor dvs.,
  • să dezvolți idei digitale orientate spre client,
  • să creați un prim concept digital de afaceri utilizând Modelul de Business Canvas și să-l transferați într-un prototip și să îl testați,
  • precum și o foaie de parcurs pentru pașii următori.

Pentru fiecare din aceste faze veți învăța metode concrete de implementare a pașilor în compania dvs.

În urma workshop-ului de o zi, proiectul DIGITRANS oferă participanților o ofertă continuă:

  • Consultare online de 30 de minute pentru propria idee de model de afaceri
  • Workshop individual de o zi pentru max. zece IMM-uri/workshop, în spațiul de incubare, p-ța Republicii, nr. 38, Tîrgu Mureș, în perioada octombrie 2018 – iunie 2019.

De acum încolo  platforma DIGITRANS vă oferă materiale complementare, ghiduri și formulare pe care le puteți utiliza pentru a dezvolta un model digital în afacerea dvs.

DIGITRANS este un proiect finanțat de Uniunea Europeană în cadrul Interreg-Programul din Regiunea Dunării, care sprijină IMM-urile în dezvoltarea modelelor de afaceri digitale.

Contact 

Asociația Absolvenților din Universitatea Petru Maior
Phone:          +40 744 779 767 / +40 757 720 582

E-Mail:          contact@absolventupm.ro

Web:           www.absolventupm.ro

Anunț Workshop DIGITRANS